Rendelés / Vásárlás

A kosarában lévő termékek megvásárlásához a „Pénztár” gombra kell kattintani, ahol az alábbi lépéseken haladhat végig a vásárló: 
 
1. Bejelentkezés vagy regisztráció
2. Számlázási adatok megadása 
3. Szállítási adatok megadása
4. Szállítási mód kiválasztása: Futárszolgálat, Személyes átvétel (Van lehetőség megjegyzés megadására is)
5. Fizetési mód kiválasztása: Előre utalás, Utánvét, Készpénzes fizetés (Van lehetőség megjegyzés megadására is) 
6. Megrendelés adatainak egyeztetése és véglegesítése (Van lehetőség megjegyzés megadására is) 
7. Rendelés megerősítése
8 Fizetés 
 
Amennyiben rendelését véglegesítette, viszont a megadott adatokban hibát fedez fel, akkor a "feldolgozott" státusz állapotig módosithatja még azokat. Ha a státusz feldolgozott, kérjük, a legrövidebb időn belül vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
 
Az oldalon feltüntettet termék árak nem tartalmazzák a szállítás költségét. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 10:00 - 16:00 óra között történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időponton kívül is van lehetőség rendelés leadására.Amennyiben a vásárló megrendelése 12:00 óra után érkezik, akkor az a következő munkanapon kerül feldolgozásra. Fenntartjuk a jogot a már rögzített megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Erre kizárólag a vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajtunk kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. 
 
A termékképek illusztrációk, melyek eltérhetnek a valóságtól. A szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb munkanapokra számított 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, akkor az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség, vagy szerződéses kötelezettség alól. Előrendelhető termékeink ára 0 Ft jellemzően. Előrendelés leadási igényével elérhetőségeinken írásban vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol a rendelkezésünkre álló információink alapján árat kalkulálunk Önnek.